pátek 26. prosince 2008

Krásné vánoce a vše nejlepší v roce 2009

Když jsem doma, mám vánoce docela ráda. Teda až na ty šílené přípravy kolem. Ale na rozbalování dárečků a ujídání cukroví se vždycky těším jak malé děcko. Letos bohužel ani dárečky ani cukrovíčko nebyly. Štědrý den jsme strávili přejezdem z Bolívie do Chile do městečka San Pedro de Atacama. Jak již z názvu vyplývá, trávili jsme štědrý večer v poušti Atacama, v nejsušším místě na zemi. K vánocům jsme si nadělili jednu noc v pokoji s vlastní koupelnou a teplou vodou (naprostý luxus) a půldenní výlet do Valle de la Luna (tedy Měsíčního údolí) v okolí San Pedra.

Náš původní plán udělat si večer bramborový salát selhal, neboť jsme nesehnali potřebné suroviny a tak jsme zašli alespoň na rybu s bramborovou kaší - nic podobnějšího našemu kapříku se salátem jsme nenašli. Ale byla to mňamka - ryby v Chile opravdu umějí. Jenom to cukroví a vánočka ..... na to se těším domů!!!

Doufám, že vy všichni jste si vánoce krásně užili, odpočinuli si, dostali spoustu dárků a po všech těch dobrotách moc neztloustli. Do nového roku vám všem přeju hodně zdravíčka, štěstíčka, penízků, pohody a lásky. Ať se vám vše daří!!!

Žádné komentáře: